Om Tallhuset

Tallhuset er et autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Oslo. Vi tilbyr tjenester innen regnskap og økonomi til små og mellomstore foretak over hele landet. Med daglig leder Magnar Nikolaisen i spissen, er dette et selskap med bred bransjeerfaring som setter kundene først.

Hva kan vi tilby?

Av tjenester vi er stolte av å kunne tilby våre kunder, finner du blant annet:

  • Regnskapsføring: Vi kan levere en tilpasset løsning der vi tar oss av løpende bokføring, lønn, rapportering, årsoppgjør og annet. Les mer her.
  • Kontroll av regnskap: Dersom du ønsker en jevnlig gjennomgang, kan Tallhuset utføre løpende kontroll av regnskapet til avtalte tidspunkt. Vi kan ellers også utføre en årlig kontroll før årsoppgjøret. Dette er løsningen for deg som vil gjøre mest mulig selv. Les mer her.
  • Rådgivning: Har foretaket behov for rådgivning? Tallhuset har lang bransjeerfaring, bred kompetanse og oppdatert kunnskap om gjeldende lover og regler. Vi tilbyr rådgivning innen en rekke områder, som budsjettering, likviditetsstyring, skatt og avgift, rapportering og stiftelse av selskap. Les mer her.

La oss bistå deg

Tallhuset er her for nettopp deg og ditt foretak, uansett selskapsform. La oss samarbeide om å sikre at foretaket har god økonomisk styring og følger både regelverk og frister. Vi ønsker gjerne å høre fra deg, uansett om du har spørsmål eller vil hyre oss som ditt regnskapsførerselskap. Ta kontakt i dag!

 

 

 

til toppen