Det spiller ingen rolle om du allerede har opprettet et foretak eller er i planleggingsfasen; det er mye å skulle sette seg inn i og du sitter garantert med en god del spørsmål. Pålitelige svar, derimot, er ofte vanskeligere å komme over. Det er derfor en enorm fordel i det å kontakte noen med bred bransjeerfaring.

Du kan stole på oss

Benytter du deg av Tallhuset for rådgivning, sparer du deg selv for mye tid og penger ved at du unngår feiltrinn og styrer unna misinformasjon. Som autorisert regnskapsførerselskap har vi ikke bare kunnskapen, men også kompetansen til å guide deg gjennom en jungel av informasjon. Med oss på laget, kan du ta avgjørelser basert på verifisert kunnskap, og vi bistår deg også med andre regnskapstjenester underveis.

Hva du kan få rådgivning i

Har du et spørsmål, har vi svarene. For å gi deg et lite innblikk i hva vi kan hjelpe deg med, kan vi for eksempel tilby deg rådgivning innen:

  • Budsjettering: Det kan i mange tilfeller være nyttig å ha et budsjett som hjelpemiddel for økonomistyringen i bedriften. Vi sikrer at du får en innføring i dette og bistår med å sette opp budsjett tilpasset foretakets behov.
  • Likviditetsstyring: Dette vil si å ha kontroll på kontantstrømmen i virksomheten, slik at man f.eks. får betalt leverandører og ansatte, samt skatter og avgifter, til rett tid. Vi hjelper deg med å analysere og planlegge foretakets likviditet.
  • Skatt, avgift og rapportering: Det er mye å forholde seg til når det kommer til skatt, avgift og rapporteringskrav. Hva som er gjeldende for ditt foretak vil variere ut ifra blant annet selskapsform og hvorvidt du har ansatte. Vi vet hva du vil kunne forvente, og sitter på all kunnskapen du trenger.
  • Stiftelse av selskap: Har du ikke enda kommet helt i gang, vil det være til stor hjelp å få en vurdering av hvilken selskapsform som vil passe best for ditt foretak. Vi kan gjøre en slik vurdering for deg.

Våre rådgivere står klare

Tallhuset har lang og bred erfaring, og våre rådgivere står klare til å hjelpe deg.  Vi er et autorisert regnskapsførerselskap, og det innebærer at du kan være trygg på at vi leverer regnskapstjenester som følger alle reglement og forskrifter for regnskap i Norge. Vi ser fram til å høre fra deg.

til toppen